Loading...

Tenis

Tenis de câmp
Acasă / Servicii / Tenis
Detalii despre tenis de câmp

Teren: Zgură naturală - 23.97M X 10.97M

Tarif: Teren acoperit:70 lei/h

Rezervare Teren Tenis de Câmp (int)

Rezervare Teren Tenis de Câmp (ext)

Baza Sportivă ROT vă pune la dispoziție 3 terenuri de tenis de câmp. Două dintre ele sunt acoperite, iar unul este în aer liber. Acestea sunt omologate pentru competiții, măsurând 23.97 m lungime și 10.97 m lățime. Terenurile de tenis au zgură naturală şi sunt excelent întreţinute, oferind cu certitudine clipe plăcute cunoscătorilor. Contracost vă putem pune la dispoziție rachete de tenis Head şi mingi de joc Head Tour.

1. Siguranță

Zgura este considerată a fi cea mai bună suprafață pentru a-ți îmbunătăți jocul de tenis. Jucătorii care își petrec timpul lucrând la abilitățile lor pe zgură au lovituri consistente, un joc tactic eficient, precum și rezistență fizică și mentală.

2. Calitate

Terenurile sunt luminate cu proiectoare LED de ultimă generație, iar cele acoperite sunt încălzite iarna.

3. Confort

Zgura este una din cele mai confortabile suprafațe de joc, deoarece stratul superior al acesteia acționează ca o pernă de absorbție a șocurilor, permițând alunecarea controlată a jucătorilor.

Tenis

Tenis cu piciorul
Acasă / Servicii / Tenis
Detalii despre tenis cu piciorul

Teren: Tartan - 12.8M X 8.2M

Tarif: Pe timp de zi/nocturna: 60 lei/h

Rezervare Teren Tenis cu Piciorul

Baza Sportivă ROT vă pune la dispoziție două terenuri de tenis cu piciorul având ca suprafață de joc tartanul. Jocul pe o suprafață acoperită cu tartan asigură confort şi siguranță, având un risc scăzut de accidentare. Tartanul este antiderapant şi absoarbe şocurile, reducând presiunea asupra muşchilor picioarelor.